Professionele hulp verlenen is ons eerste zorg!

Stichting Forsa Amsterdam thuiszorg is een initiatief van professionele zorgverleners die binnen de zorgsector hun sporen hebben verdiend. Onze organisatie profileert zich op de markt als herkenbare en betrouwbare partner in de gezondheidszorg, die de zorgvrager de aandacht geeft die ze nodig hebben om beter in hun vel te zitten.

Kom jij onze wijkteam ondersteunen?

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde medewerkers.
Ben je op zoek naar werk of een stageplek?
Meld je dan aan via onderstaande knop

Ik wil me aanmelden voor werk of stage

Wij leveren zorg op maat

Betrokkenheid en verantwoordelijkheid helpt ons de heldere visie in praktijk brengen. Hetgeen dat de grondslag vormt, voor de kwaliteit van het zorgverleningspakket.

Stichting Forsa Amsterdam zal gezamenlijk met u, en zo nodig met familie in combinatie met een huisarts of specialist een zorgplan opstellen. Wij doen alles met ons volledige inzet.

Uitsluitingscriteria

Waarom kiezen voor Stichting Forsa Amsterdam?

Het zorgteam van Stichting Forsa levert een uitstekende service en handelt op een open en eerlijke manier met de zorgvrager. Onze zorgverleners staan 24/7 garant, mocht uw vaste hulpverlener de zorgwerkzaamheden wegens omstandigheden staken. Stichting Forsa zorgt ervoor dat er onmiddellijk een inval ingeschakeld wordt, om de zorg te continueren. Op deze manier bent u altijd verzekerd van goede zorg, wanneer dat nodig is.

Verzorging en Verpleging

Welke vorm van zorg u ook kiest, u bent verzekerd van de professionele betrokkenheid en deskundigheid van het zorgteam, die dag en nacht voor u klaar staat om aan al uw wensen te voldoen. Van begeleiding tot specialistische verpleging en verzorging op maat.

Stap 1. Uw Situatie Beoordelen

Het is belangrijk voor u en ons om te weten of u in aanmerking komt voor een zorgindicatie.

Stap 2. Uw zorgindicatie aanvragen

U kunt bij een van de zorgkantoren een zorgindicatie aanvragen.

Stap 3. Laat uw zorgen aan ons over

Als u zich aanmeld als client bij onze zorgteam bent u in goede handen.

Stichting Forsa Amsterdam beschikt over zorgverleners die de taal spreken van de cliënt!

Wacht geen moment langer en laat u helpen door onze specialisten!